Tendenser:

Japan

The Matsui Peated

70cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Kurayoshi
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 48
Land: Japan
Udvikklet ved Kurayoshi, The Matsui Peated(1.081,89kr) er en whisky oprindeligt fra Japan der har et alkoholindhold på 48 °. Drinks&Co samfund validerer The Matsui Peated med 4 5 poeng.

Beskrivelse af The Matsui Peated

The Matsui Peated

SMAGSNOTATER:-Farve: lyse rav med coppery højdepunkter.-Olor: Det har cool, rolig æble, pære aroma, karamel, bitre mandler, appelsiner, melon, vanille, citrus og let krydret og røget kirsebærtræ touch, som blander godt med malt.-Taste: Den har en mild smag, med antydninger af søde krydderier, citrusfrugter, vilde blomster, hvid peber, vanilje og krydret finish.

PRODUCER: Kurayoshi.

LAND: Japan.

DETALJER OM FREMSTILLING: Denne whisky blev foretaget med den bedste skrællet malt, som omhyggeligt var valgt, blev destilleret i den rige naturlige miljø og ældet i tønder Tottori valgte træ. Dette mesterværk, omhyggeligt udformet med hjerte og lidenskab, testes med naturligt kildevand kvaliteten af ​​Mount Daisen.

ALKOHOL: 48%

Se mere

Bedømmelser af The Matsui Peated

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af The Matsui Peated:Sats The Matsui Peated:

4 /5

Se Farve Nose Ambar Masser af friske aromaer af maltet korn og toast, med støtte fra jordiske tørv og røg hvirvler og et strejf af vanille eg
Paladar mund ristet eg, brun farin, cremet vanilje og et strejf af frugt plantage, alle omgivet af Ashy røg.
Se mere
,